Tillbaka
Bonusar
XCitron- och blåbärs proteincheesecake
Pajdeg: 90 g mandelmjöl 75 g jordnötssmör (eller annat nötsmör) 20 g fibersirap Blanda ingredienserna i en bunke och tryck sedan ut i en form och grädda i ugn på 175 grader i ca 10 min. Fyllning: 900 g lättkvarg 2 ägg 70 g äggvita 2 dl Casein Vanilla från Solid Nutrition Rivet skal från 1 citron 3 msk citronsaft Valfri mängd sötströ samt vaniljpulver 1,5 dl blåbär Blanda samtliga ingredienser förutom blåbären och häll i det förgräddade pajskalet. Strö sedan över blåbären och tryck ner dem lite lätt i smeten. Grädda i ugn på 175 grader i ca 25 min och låt sedan kakan stelna i kylen. Näringsvärde per bit (12 st): 183 kcal 17 g protein 8,5 g fett 7,5 g kolhydrater |