Laddar
Frukostpaj

Frukostpaj
2 portioner
• 100 g frysta blåbär
• 50 g frysta hallon
• 2 msk sötströ/sukrin (valfritt)
• 1 msk potatismjöl
• 1 dl vaniljcasein från SOLID nutrition
• 1 dl havremjöl
• 1 dl vaniljkvarg 0,2%
• 2 msk sötströ/sukrin (valfritt)
• 2 msk fibersirap
• 1 krm vaniljpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda de frysta bären med potatismjöl och eventuell sötning. Häll i två
portionsformar.
3. Blanda samman övriga ingredienser i en bunke och fördela över bären.
4. Baka mitt i ugnen i ca 30-35 minuter. Låt svalna något innan servering.
2 portioner
• 100 g frysta blåbär
• 50 g frysta hallon
• 2 msk sötströ/sukrin (valfritt)
• 1 msk potatismjöl
• 1 dl vaniljcasein från SOLID nutrition
• 1 dl havremjöl
• 1 dl vaniljkvarg 0,2%
• 2 msk sötströ/sukrin (valfritt)
• 2 msk fibersirap
• 1 krm vaniljpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda de frysta bären med potatismjöl och eventuell sötning. Häll i två
portionsformar.
3. Blanda samman övriga ingredienser i en bunke och fördela över bären.
4. Baka mitt i ugnen i ca 30-35 minuter. Låt svalna något innan servering.