Bonusar
XHallonbåts-muffins
Hallonbåts-muffins: Ingredienser till 6 st: 35 g havregryn 10 g rismjöl 30 g Whey Hallonbåtar från Solid Nutrition 1 tsk bakpulver 1,5 msk frystorkade hallon 100 g kvarg 1 ägg 40 g vatten 30 g lågkalori hallonsylt 1 nypa salt 3-4 droppar av Nick´s Steviadroppar (Raspberry) Frosting: 100 g kvarg 1 msk sukrin melis 2-3 droppar Nick´s Steviadroppar (Vanilla) Instruktioner: Blanda samtliga torra ingredienser i en bunke, tillsätt sedan de blöta ingredienserna och blanda igen. Grädda i övre delen av ugnen i ca 10 min på 165 grader. Passa på att blanda ingredienserna till frostingen under tiden att muffinsarna gräddas. Låt muffinsarna svalna och bred sedan på fröstingen och dekorera med frystorkade hallon. Näringsvärde per cupcake: 85 kcal 9 g protein 1,8 g fett 7,8 g kolhydrater |