Tillbaka
Bonusar
XProteinrik Kladdkaka
Ingredienser:
20g kokosolja
50g nötsmör
2 hela ägg
2 äggvitor
60g (ca 3/4 dl) sötströ
60g (ca 3/4 dl) sukrin gold
50g SOLID Nutrition Whey Chocolate Brownie
30g (ca 3/4 dl) kakao
20g (ca 3 msk) havremjöl
1/2 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175°. Smält kokosoljan och blanda med nötsmör (vi använde cashew & pistasch).
2. Blanda ihop vassle, havremjöl, kakao, bakpulver och salt i en skål och ställ åt sidan.
3. Vispa ägg, äggvitor, sötströ och sukrin gold fluffigt i en stor bunke. Tillsätt sedan kokosolje-blandningen under omrörning och blanda till en jämn smet.
4. Vänd till sist ner de torra ingredienserna och häll sedan över smeten i en springform smord med lite kokosolja.
5. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter. Kanterna ska vara fasta men mitten fortfarande kladdig. Ta ut och låt svalna innan du serverar med dina favorittillbehör!
20g kokosolja
50g nötsmör
2 hela ägg
2 äggvitor
60g (ca 3/4 dl) sötströ
60g (ca 3/4 dl) sukrin gold
50g SOLID Nutrition Whey Chocolate Brownie
30g (ca 3/4 dl) kakao
20g (ca 3 msk) havremjöl
1/2 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175°. Smält kokosoljan och blanda med nötsmör (vi använde cashew & pistasch).
2. Blanda ihop vassle, havremjöl, kakao, bakpulver och salt i en skål och ställ åt sidan.
3. Vispa ägg, äggvitor, sötströ och sukrin gold fluffigt i en stor bunke. Tillsätt sedan kokosolje-blandningen under omrörning och blanda till en jämn smet.
4. Vänd till sist ner de torra ingredienserna och häll sedan över smeten i en springform smord med lite kokosolja.
5. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter. Kanterna ska vara fasta men mitten fortfarande kladdig. Ta ut och låt svalna innan du serverar med dina favorittillbehör!