Laddar
Scitec 100% Whey Protein Professional, 2350 g
Scitec 100% Whey Protein Professional, 2350 g

Scitec 100% Whey Protein Professional, 2350 g

Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 7
Artnr: SCITEC0020
819 kr

100% Whey Protein Professional från Scitec Nutrition är ett av våra absolut bästsäljande proteinpulver och består av en alldeles utmärkt kvalitetsprotein-blandning av vasslekoncentrat och vassleisolat!

920 g
409 kr
2350 g
819 kr
5 kg
1699 kr

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

100% Whey Protein Professional från Scitec Nutrition är ett av våra absolut bästsäljande proteinpulver och består av en alldeles utmärkt kvalitetsprotein-blandning av vasslekoncentrat och vassleisolat!

Leverans: 

100% Whey Protein Professional från Scitec Nutrition är ett av våra absolut bästsäljande proteinpulver och består av en alldeles utmärkt kvalitetsprotein-blandning av vasslekoncentrat och vassleisolat!

- 22g protein per 30g
- Berikad med extra leucin, glutamin, taurin & matsmältningsenzymer
- Reducerad laktoshalt, tolereras väl även av känsliga magar
- Snabbupptagligt protein för dig som vill bygga muskler
- Innehåller 2350g (ca. 78 serveringar)

Vad är SCITEC 100% Whey Protein Professional?
SCITEC 100% Whey Protein Professional är ett proteinpulver! Proteiner utgör kroppens byggstenar och är oumbärliga komponenter i blod och vävnader. De behövs helt enkelt för att musklerna och resten av anatomin ska fungera. Protein är in sin tur uppbyggt av aminosyror. Vissa av dessa kan kroppen producera på egen hand för att bilda nytt protein, men essentiella aminosyror, EAA, måste vi få i oss via kosten. Mjölk, kött och baljväxter är bra proteinkällor. Många som tränar väljer också att fylla på lite extra med ett proteinpulver.

Proteinet i Whey Pro Prof kommer uteslutande från vassle som är en naturlig källa till EAA. Scitec Nutrition har också toppat formulan med en extra mix av leucin, glutamin och taurin, aminosyror som brukar vara särskilt eftertraktade bland muskelbyggare. Förutom högkvalitativt protein innehåller produkten även en betydande mängd av mineralet kalium som hjälper till att upprätthålla musklernas normala funktionalitet. 

När ska man ta SCITEC 100% Whey Protein Professional?

100 % Whey Protein Professional från Scitec Nutrition är en favorit både bland styrkelyftare, kroppsbyggare och andra idrottare som gillar att träna hårt och vill öka på sin muskelmassa. Men produkten lämpar sig särskilt väl för den som brukar uppleva magproblem vid laktosintag. Du kan inta SCITEC 100% Whey Protein Professional när som helst på dygnet, förslagsvis efter träning och/eller mellan måltider.

Varför SCITEC 100% Whey Protein Professional?
SCITEC 100% Whey Protein Professional är ett oerhört populärt proteinpulver av här kvalitet! Scitec har inkluderat en välbalanserad mix av vassleprotein från både koncentrat och isolat, vilket resulterat i en formula med avsevärt lägre laktoshalt än proteinprodukter som framställts enbart av vasslekoncentrat. Tillägget av matsmältningsenzymer förenklar dessutom upptaget ytterligare. Något som gjort Whey Protein Professional till ett givet förstahandsval för många laktoskänsliga träningsfantaster.
______________________________________

Antal doser per förpackning: 
ca.78st

Rekommenderad dosering:
Blanda 1 skopa (30 g) Whey Pro Professional med 2-2,5 dl mjölk eller vatten. Drick som komplement till maten eller som mellanmål, gärna direkt efter träning. Rekommenderat intag är en portion upp till tre gånger per dag. 


Näringsvärde för samtliga smaker:

Näringsdeklaration

Per 30 g

Per 100 g

%-DRI per 100 g

Kcal /

112

373

 

kJ

468

1561

 

Fett

2 g

6.7 g

 

varav Mättat fett

0.7 g

2.3 g

 

Kolhydrater

1.4 g

4.7 g

 

varav Sockerarter

1.4 g

4.7 g

 

Fiber

0 g

0 g

 

Protein

22 g

73.3 g

 

Salt

0 g

0 g

 

Kalium

161.001 mg

536.67 mg

27 %*

Kolesterol

52 mg

  

Aminosyramix (L-leucin, L-glutamin, taurin)

1300 mg

  

Matsmältningsenzymer (bromelain, papain)

24 mg

  

*Dagligt referensintag (DRI) för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Aminosyraprofil % av proteinet

Per portion (30 g)

L-alanin

5,0

L-arginin

2,1

L-asparaginsyra

11,0

L-cystein

2,2

L-Glutamin

18,1

Glycin

1,4

L-histidin

1,7

L-isoleucin

6,4

L-leucin

10,6

L-lysin

9,6

L-metionin

2,2

L-fenylalanin

3,0

L-prolin

5,5

L-serin

4,6

L-treonin

6,7

L-tryptofan

1,4

L-tyrosin

2,6 

L-valin

5.9


Ingredienser Banan: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, smak (banan, grädde), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Cappuccino: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (cappuccino, grädde), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain). 

Ingredienser Caramel: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (MJÖLKkaramell, grädde), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Chocolate Coconut: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (choklad, kokos, vanilj), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Chocolate: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), Fettreducerat Kakaopulver (10-12%), Taurin, Smak (Choklad, Grädde), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), L-Glutamin, Konsistensgivare (Xantangummi), Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), L-Leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain). 

Ingredienser Chocolate Hazelnut: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (choklad, HASSELNÖT, krämig vanilj), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Chocolate Peanut Butter: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (JORDNÖTssmör, choklad), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser White Chocolate Mocha: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, kakaopulver (10-12%), smak (cappuccino, vit choklad, krämig vanilj, kanel), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Strawberry White Chocolate: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, smak (vit choklad, jordgubb), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Ingredienser Vanilla Very Berry: Proteinblandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat från MJÖLK (innehållande laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin proteinfraktioner), taurin, smak (krämig vanilj, hallon, vilda bär), dextros, smakförstärkare (natriumklorid), l-glutamin, konsistensgivare (xantangummi), artificiella sötningsmedel (acesulfam-k, sukralos), l-leucin, matsmältningsenzymer (bromelain, papain).

Kan innehålla spår av äggprotein, soja, gluten, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt, ej i direkt solljus.
Information: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 7
Omdömen
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.
Du har satt ett omdöme på denna produkt.
Omdöme 5 av 5
Lennart Mathias Karlsson
|
2023-12-19
Jag har provat många olika pulver och fastnat för Scitec. Mättade mellan och efter träningspass. Köpte vanilj. Smaken känns naturlig.smak.
Omdöme 5 av 5
Faruk
|
2023-08-03
Jag stark rekommenderar den Scitec 100%
Omdöme 5 av 5
Robin
|
2023-05-26
Har alltid återvänt till Scitecs produkter, fantastiskt goda och överlag väldigt bra kvalitet! Relativt dyrt men som med allt, kvalitet kostar! :)
Logga in
Are you in the right place?
  • Denmark
  • Finland
  • Sweden

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.